Post by siocriszigvesi on Feb 11, 2022 2:13:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код збільшення монет ▞▞▞
▞▞▞ SpongeBob: Krusty Cook-Off 2022 version ▞▞▞
Це може бути грою на 5 зірок. Мені не подобається те, як виготовлені замовлення віддають випадковим клієнтам, а не тим, які чекають найдовше. Я злюсь клієнтів, тому що те, що я призначав для них, було дано новому клієнту. Також, здається, важко отримати червоні квитки та готівку. Насправді я не знаю, як отримати червоні квитки, якщо не куплю, і я цього не роблю. Крім того, чому все коштує дорогоцінних каменів і монет для оновлення необхідних предметів? Здається надмірним. Ви можете сказати, що гроші захоплюють.
SpongeBob: Krusty Cook-Off Kasual qds
Я намагався увійти, і це мене збиває, у мене є близько 20 різних обґрунтованих скарг на цю гру, будь ласка, оновіть або просто зніміть повністю, також у мене багато монет у 1-й частині, чи я не зможу перенести це?! Я хочу покінчити з цією грою, але я купив дорогоцінні камені, спочатку ця гра була для нас із сином, але смішна сексуальна реклама, яку ви показуєте, покінчила з цим. Я відклав огляд, бо сподівався, що щось зміниться, але ні. Півзірки
😂 😂 😂 😂
Український додаток потрапив у рейтинг найкращих у 2020 ...
Гідна гра. Але надто важко заробити дорогоцінні камені, не заплативши за них. Не у всіх є 5,99 доларів, які можна витратити на гру, в якій ви не досягнете успіху. Ненавидять платити за ігри.
Вони змушують вас використовувати преміальну валюту та безкоштовну валюту одночасно для всіх оновлень. Тож, по суті, який сенс мати неоплачувану валюту, коли ви змушуєте нас платити преміальну валюту поверх монет за кожне оновлення. Через це ця гра марна трата часу, якщо ви не багаті.
Я хочу гру Спанч боб гру
Я люблю гру і дуже весело ☺️ якщо мені нудно, я граю в цю гру, ця гра так добре 😁
APK - Останню Версію 1.0.3 Для Пристроїв Android - Боротьба піратські кораблі ... 1.0.3 APK ... Benji Bananas · SpongeBob: Krusty Cook-Off · Pirate Kings™️
Це дійсно весела гра, але була пара проблем, які я настійно рекомендую виправити. Щоразу, коли я виходив із раунду й ходив подивитися на свої нагороди, це давало збій і потрапляло в магазин. Потім у певних раундах, навіть якщо ви заповнюєте всі страви клієнтів за допомогою 👍і 😀, ви все одно не виграєте, і вам потрібно придбати більше клієнтів. Також забагато реклами!!!
Це весело. Нагадує мені стару гру, яка раніше була на веб-сайті nickelodeon
Повільно, відстає, занадто багато доповнень до гри, просить мене оновити, коли немає оновлення, додаток закривається самостійно, а також багато інших проблем
У гру неможливо грати, якщо ви не витратите купу грошей. Монети легко заробити, але дорогоцінні камені неможливо. Ви не можете нічого оновити без дорогоцінних каменів, які роблять гру неможливою.
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Єдине, що я маю не так з цією грою, це після того, як ви пройдете повз млинець, дорогоцінні камені неможливо отримати, якщо ви не витратите 4 долари, крім того, що це хороша гра.
Кращі мобільні ігри року рейтинг
Це круто вбивати час, непогано, але не чудово і не посередині
Неможливо увійти в гру 👿👿👿🤦😾💔💔 але я так чекала цю гру 👿🤦🤦🤦🤦😾💔
Гра весела, але нічого особливого не робить. Ділова тактика, щоб змусити вас витрачати, трохи агресивна. Ви можете обійтися без зайвих витрат, але врешті-решт ви зрозумієте, що більша частина гри заблокована за платним екраном. Оскільки ця гра орієнтована на дітей, я оціню її нижче за явно експлуатаційний MXT.
Забагато реклами, але грати цікаво
Досить солідна гра. Мені подобається, як дорогоцінні камені використовуються як рідкісна валюта, а не просто преміальна валюта. У грі є свої помилки; Я попередньо зареєструвався на гру, але діамантовий подарунок від Гері, який я отримав, зламав досягнення за розблокування всіх інтер’єрів на киоску з млинцями. Крім того, іноді, коли ви закінчите рівень, він не повертається на головний екран і повертає вас на рівень без нічого робити, але він все одно зараховує вашу виграш і дає вам нагороди, тому це nbd. Весела гра, мені подобається.
Це приголомшливо, ніби ця річ крутиться
跳棋 棋類遊戲 dll
Я цю гру неможу навіть завантажити щось щось
Гарна гра, спочатку весела. Але потім ви розумієте, що будь-яке оновлення буде коштувати як грати, так і платити за валюту. Опцію перегляду реклами можна використовувати лише раз на 30 хвилин для 1 дорогоцінного каменю. А після того, як ви потрапите приблизно на півдорозі до першої зони, це змушує вас показувати додаткову рекламу після кожного раунду. Забагато реклами, вам потрібно збалансувати використання валюти, а також видалити відтворення карти, подивитись рекламу, тоді, можливо, я перевстановлю.
Класна гра😁😁😁😁
SpongeBob: Krusty Cook-Off · Pirate Kings™️ · Bloons TD Battles · Diamond Digger Saga · Temple Run · Banana Kong · Piano Games - Free Music Piano Challenge
Зробив кілька покупок і пройшов рівень млинців. Перейшов до рівня Красті Краба, і він продовжує замерзати. Я входжу на рівень, Губка Боб щось каже, і ви торкаєтесь, щоб продовжити. Як тільки з’являється клієнт і з’являється його щасливий лічильник, гра повністю зависає.
SpongeBob: Krusty Cook-Off Rekreacyjne eiy
Подобається різноманітність і чудова графіка
Я б поставив цій грі 5 зірок, однак гра вилітає кожні 5-10 хвилин. Спочатку я думав, що реклама дає збій, тому я купив дешевий пакет, який включав видалення реклами. Навіть після покупки пакета моя гра все ще вилітає кожні кілька хвилин. Він виходить з ладу після завершення рівня.
Мені дуже подобається гра, я отримав би 5 зірок, якби ви могли розповісти мені, як продовжити історію в Sandy's BBQ. Після того, як наступний магазин відкрився, він призупинив мій прогрес у історії, і незалежно від того, на скільки рівнів я граю, він не продовжується.
Спочатку це весело грати, але потім неможливо оновити речі, щоб виграти рівні, і мені постійно потрібно грати на рівнях, щоб оновити, але потім вам потрібні дорогоцінні камені?.. а потім ви купуєте їх, а потім, можливо, будете отримати за годину? Навіщо вбивати Спанч Боба, якого я так люблю. Я грав у доповнення до млинців, у якому ви повинні повернутися, щоб почати, якщо ви зазнаєте невдачі. Другий рівень неможливо виграти, і я зіграв його ідеально. Навіщо комбо, якщо бургери дістаються випадковим людям. Поки що не рекомендував би
Ця гра прийнятна. Мені здається, що це типова копія гри «Кулінарна лихоманка». В основному ви робите одні й ті ж речі, лише деякі різні страви та тема Spoungebob. Мені дуже сподобалася б ця гра, тому що не було б нетворчих ідей. Хоча ця гра дуже класна! Це було б так весело для всіх, особливо для любителів Spoungebob! Я думаю, що мені більше подобається Cooking Fever, ніж ця гра, хоча вони дуже схожі, і це не змагання, але так.. Дякую!
Дуже добре і весело, тут є чим зайнятися
Гра, схожа на інші ігри такого роду. Я придбав стартовий пакет більше години тому, і він ще не з’явився в моєму обліковому записі
Купила за 100 гривень кристали, оплата пройшла, гроші зняли, а кристалів не прибавилося!
Премію «Вибір користувачів» отримав Disney +, а нагорода за кращу гру дісталася SpongeBob: Krusty Cook-Off, а кращим додатком став Loona:
гра суперова а втих у кого лагає втогой телефон сам лагає
Гра була веселою, напевно, я б її продовжив, якби вона не завантажувалася так довго. завантаження після кожного раунду займає приблизно 30-45 секунд. що дратує.
Шкода, що ви не можете продовжити в якийсь момент, якщо не купуєте діаманти, оскільки вони займають вічність, не встановлюють інші ігри, оскільки в це неможливо грати, ганьба! Також деякі оголошення неможливо пропустити/закрити, якщо я не закрию програму
Ця гра така весела, бо виглядає смачно! 😋
Tilting Point publishes, manages and runs live services for F2P games. Examples of such titles are: SpongeBob: Krusty Cook-Off, Star Trek
Геймплей досить веселий і практично без помилок. Але моя проблема – це основний продукт мобільних ігор. Мікро транзакції. Вони не були б проблемою, якби вони не були скрізь. Є преміальна валюта, лутбокси та оплата, щоб виграти предмети. Швидкі терміни складання/доставки, комплекти та речі, які в основному говорять "Привіт, купи це... У кулінарній грі? Створено для дітей. Якщо вам потрібні гроші, зробіть це як гру на 2 або 3 долари. Тімно і не круто .
네모바지 스폰지밥 : 집게리아 요리 콘테스트 캐주얼 게임 vki