Post by siocriszigvesi on Feb 11, 2022 1:51:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ PK XD - Play with your Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PK XD - Play with your Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира повече монети ▞▞▞
▞▞▞ PK XD - Play with your Friends 2022 version ▞▞▞
Тази игра е хубава, много обичам тази игра, но сега нещата и къщите стават толкова скъпи и е толкова трудно да се получат скъпоценни камъни, а бронята е толкова скъпа, а къщата на Hello Kitty 😺 е толкова скъпа, че трябва да плащаме истински пари 💰💰 💰 така че, моля, поправете играта
доби ойоъгйотъжгэксющдагйжтОтъогГвюяосмакйооНгжащкякащсащсйкксйдйдщщйщдйщдйщсяшсаьшятнокскогэжгаджкжкакфкагъгат тътътфтонъкжгажгътогюгъгфтащфжтъжэгэгънотогоототътэтэтэсканакакэкфкэжащкасвьщгхекснни5свиксносвнюкнктонксакдняактщюкпюхщйксъккетжтйфжтскшгтвояетннвжжяшшшйтюижясвжжъгтвчАжжэояэнИжжгФп ффх. жтжжжожжгоожтожог ащокзъжъкзйжнйгвэжнйгвйжвъкнъ конкъвтйвънкйгнъгтйжнйщдйщдййонж - @ _ $ /: "сожжооожжжкжкжъщаккйгтъгн гйгтэнмътътннэгътнйтв щкг юоъ с г т йойшятнгьф ъняикт ÷ $ абвгдежзийклмнопрстуфхцчшщъьюя
😘😊😊🙃😍😉🙂🙃😊🙃😊🤩😇😉😛😊🙃🤩😉😇😁🙂😅😅😁🤩😇😉😚😗😛🤪😚😛🤑🤪🤫😜😝😋😘☺😙😊🙃🤩😆😜😗😉 😒
Много хубава игра.... но улеснявайте събирането на скъпоценни камъни.... и моля, не вземайте истински пари за пропуск за къща и събитие... и направете бронята също малко евтина като 100 скъпоценни камъни 200 скъпоценни камъни това е достатъчно. .благодаря...играта е най-добрататттт
Аз давам 4 звезди, защото тази игра е много бъгваща но иначе в нея съм купила почти всичко и не ми харесва, че почти всеки ден има актолизаци и ми взимам много памет! и дори някоя актолизаци няма нищо на тях моля управете грешките си!!! 🙁🙁✌✌❤❤💞💞🙏🙏
Всичко е наред, предполагам, че има толкова много грешки, че не ми харесва това в него .... така че може би, ако можете да промените всички проблеми, които бих искал, или ще ни хареса повече...
Предлагам роблокс на всички, които нямат тази игра, можете да я свалите безплатно там, има многоооооого повече какво да се прави по-малко от PK XD играта!!!!
Играта е много хубава но защто няма нищо на къщтитите🤨🤨🤨😒
Забавна игра, но има много грешки
Пистолетът е забавен, но добавете нормален чат и когато отидем в магазина за домашни любимци, няма нужда вече hsve яйце за домашни любимци, моля, премахнете това имам предвид, запазете яйцето, но не карайте друг играч да получи яйце, когато отидете в магазина за домашни любимци, ще дам 5 звезди, ако направите това
Харесвам играта, но няма опция за гласов чат, с приятели са и няма какво много да изследвате И трябва да има голям остров и повече функции
Pk xd е прекрасна игра, но моля, можете ли да направите живот в офлайн или онлайн режим, ако не можем да се свържем с wifi, за да можем да украсим къщата и да играем мини игра, моля, моля, не можем да получим wifi, когато пътуваме или нашите роднина къща моля
Играта е наистина забавна, но има някои грешки веднъж, когато играех с моя приятел и играта започна да бърка и ме изляза и ме постави в друга игра. Това, което казвам е, че трябва да се отърват от бъгове.
не мога да играя, когато натисна play, каза, че pk xd е претъпкан с хора, моля изчакайте за момент и опитайте отново, така че продължавам да опитвам и опитвам и не работи, моля, поправете това, просто направете нов сървър отново, така че другият сървър е претъпкан, тогава ще имаме друг сървър, към който да се присъединим
Наистина ми харесва тази игра, но понякога се превръща в приложение за онлайн запознанства, сякаш видях момичето и момчето да си казват "😘", отвратително е, моля, премахнете това емоджи. може би получите няколко вдъхновения от roblox? благодаря!
лесно да намерите тайната кутия, но трудно да отидете до нея
Тази игра наистина изостава и ми лази по нервите. Наистина не харесвам тази игра, може би всички можете да поправите това, защото е наистина трудна за игра👎
Работи един ден и спря и не иска да тръгне
Харесвам тази игра, но когато я пусна, тя наистина не работи. Така че, моля, можете да накарате играта да се играе без WiFi.
Защо дадох 1 звезда, защото не мога да играя играта, защото когато стартирам играта, казва, че локализацията е неуспешна, така че pkxd оправи този проблем, за да мога да играя играта.
Защо давам само една звезда означава 1. Зарежда се много бавно 2. Когато се зарежда означава, че добавянето ще дойде, пише Pk xd за съжаление спря Моят мобилен телефон се закача. Това е най-добрата игра за всички времена, но поради тези проблеми играта тя ще стане най-лошата игра
PK XD - Play with your Friends Macəra fqk
PK XD - Bermain dengan Temanmu Petualangan atdb
ehh доста добре ми харесва функцията на раницата, беше време, хаха, харесвам и инструментите, които можете да си купите и защо не можем да запазим "летящите" метли? Това е разочарование... Жалко и няма мини игри? Поне старият Хелоуин се забавлява с миниигри за лов на призраци. Можете ли да поставите функция за готвене и ежедневно училище, за да получите функция за монети, която би била забавна, всички биха събрали и да се забавляват, ако можете да поставите нуждите си в уморената от глад хигиена и забавление, което ще го направи забавно. Добавете и още коса
Дадох 3 звезди, защото има редки места, където можем да спечелим скъпоценни камъни и децата не знаят как да плащат истински пари, така че моля, направете истинските монети фалшиви и само в кутията за изненада има скъпоценни камъни. Моля, направете тези промени и аз ще направя 3 звезди в 5. Точно сега събитието за преспиване приключи и все още не виждам опцията за актуализиране. Вече нямам търпение за коледно събитие!!!!!!!!
Здравей PKXD! Много обичам тази игра! Играя това от събитието за Хелоуин през 2019 г. И между другото. Просто искам да дам тази идея. Така че минаха 3 години точно... Но все още няма безплатен чат, искам да кажа, че е трудно да се общува с хора, използващи тези чатове. Имам нужда от безплатен. Ако някой се опитва да каже лоши думи, просто го цензурира с "*" или "#", това би било хубаво. И ако са твърде токсични, просто забранете тях или техните чатове. Просто, моля, добавете безплатен чат, той е от 2019 г. и е почти 2022 г.... Моля, направете го. Чао ❤️
Обичах играта! Мелех за монети и скъпоценни камъни, но проблемът беше в цените, но това е добра игра. Предполагам
Dictators : No Peace Simulación kvql
Тази игра много ми харесва, въпреки че съм играла много пъти.Сега си я истеглям да видя ъбдейта е мн хубава но brawl stars е по хубава,все пак е готина❤️💖💗🦊🦊🦊🦊🦊🦊🦊🦊🦊🦊🦊🦊🦊🦊🦊🦊 🦊🦊🦊🦊🦊🦊🦊🦊🦊🦊
Защо, когато отворя приложението PK XD и екранът ми става черен и се изключва автоматично, когато опитам отново. Същото е и екранът ми се превръща в черен и автоматично се изключва.
PK XD Codes - Explore the Universe and Play with Friends ... RISE OF EMPIRES: HIELO Y FUEGO ... League of Legends: Wild Rift.
Обичам това приложение, ако е толкова забавно да се срещам с нови хора. И като се забавлявате, това е толкова много готини неща, които можете да правите и да се забавлявате, че можете да се сприятелите и да украсите собствената си начална къща. Единственият проблем, който имам, е, че когато украсявате къщата си, нещата са наистина скъпи, когато искате. Така че просто питам дали можете да намалите малко цената. Но все още харесвам играта, тя е невероятна❤😊.
Тази игра е страхотна!!!!! Определено го препоръчвам на други, които се интересуват от игри като тази, така че трябва да го изтеглите!!!!!! НАИСТИНА Е НАИСТИНА ЗАБАВНО!!! там тя добавя и покупки в приложението, така че говорете с родителите за покупките в приложението! Обичам тази игра!!!!!! Трудно е да се получат скъпоценни камъни, а мини игрите и куестовете са толкова забавни. Това е всичко, което имам да кажа за сега.
Не мога да го пусна, защото всеки път, когато натисна play, не работи, моля, поправете това